Pa smo jo dočakali – novo številko šolskega glasila. Tudi objava na šolski spletni strani pod zavihkom ŠOLSKI ČASOPIS dokazuje, da smo pri koncu. Pri koncu zanimivega in pestrega šolskega leta.

Z novim znanjem, izkušnjami, doživetji in uspehi zaključujemo še eno šolsko leto. Naši učenci so tudi tokrat s svojimi mentoricami ustvarili bogate literarne in likovne izdelke ter na ta način sooblikovali šolski časopis. V razrednih predstavitvah pa so letos oddelki ustvarjali s števili. Vsak razred je na unikaten način oblikoval število, v katerem so zajete posebnosti ali zanimivosti razreda kot skupine. Glede nato, da so števila rdeča nit tokratnega glasila, se nam kar sam po sebi ponudi rek: »Dobre stvari so tri!«. Uredniški odbor se s tem zagotovo strinja. Prva dobra stvar je izid nove številke šolskega časopisa, druga – uspešno zaključujemo to šolsko leto in tretja – z optimizmom zremo v prihodnost in pogumno stopamo novim izzivom naproti.

Vabimo vas, da si ogledate in preberete pester nabor likovnih in literarnih izdelkov. Prepričani smo, da boste našli v njem več kot le tri dobre stvari … Na veselo branje!

Uredniški odbor

Anka Starič, Monika Repše, Erika Jamnik

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)